vloerverwarming

Vloerverwarming, geschikt voor u?

Wanneer u regelmatig last hebt van tocht over de vloer en koude voeten, dan is het aanleggen van vloerverwarming een goede optie. Hierdoor gaat u meer wooncomfort ervaren in uw woning. Bij ons kunt u terecht voor elektrisch en warm water vloerverwarming. Het installeren van vloerverwarming is geen grote gebeurtenis. Door een draadloze thermostaat te plaatsen is het mogelijk om meerdere ruimtes te verwarmen of om de vloerverwarming uit te zetten. Voor meer informatie over de verwarming of thermostaat kunt u contact opnemen met onze verwarmingsmonteur.

Krimpnetten of infrezen

Van het plaatsen van vloerverwarming geeft vaak veel overlast. Maar dit kan makkelijker. Wij kunnen de vloer infrezen. Bij het infrezen maakt de specialist sleuven waar later de verwarmingsslangen in worden gelegd. Bij het binden op krimpnetten worden over de hele vloer netten aangebracht waar de verwarmingsslangen aan worden bevestigd. Hier overheen komt een afwerkvloer. Wilt u weten welke manier bij u nodig is? Vraag dan een offerte aan bij onze specialisten.

Installatie, reparatie en onderhoud

Als u eenmaal vloerverwarming hebt laten aanleggen en de installatie is achter de rug. Dan is het belangrijk om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren. Zo kunt u reparatie wellicht voorkomen. Want de reparatiekosten zijn vaak hoger dan de onderhoudskosten. Het is mogelijk om hier een onderhoudscontract voor af te sluiten.

Kosten

De prijs van vloerverwarming is tegenwoordig een stuk toegankelijker. Daarnaast zijn de technieken ook verbeterd en hebben de installateurs steeds meer kennis. Hierdoor kunnen zij scherpe tarieven rekenen. Doordat deze vorm een hele ruimte gelijk verwarmt bespaart u op uw energiekosten. Door gebruik te maken van een thermostaat is het mogelijk om een specifieke ruimte te verwarmen.

Erkende installateurs

Voordat u de elektrisch of warm water vloerverwarming laat aanbrengen door een willekeurige installateur, is het verstandig om meerdere offertes te vergelijken. Dit geldt ook voor een thermostaat. De prijzen verschillen enorm bij verschillende installateurs. Voor het verwarmen van uw woning of het onderhoud of de reparatie van uw CV-ketel neemt u contact op met de vakmannen van WT Heating, erkend CV-ketel monteur.